Konanie o námietkach podľa zákona o verejnom obstarávaní - Veterníková, Mária, 1964-
Právna úprava konania o námietkach v zákone o verejnom obstarávaní po nadobudnutí účinnosti tzv. malej a veľkej novely uvedeného zákona. Zásadné systémové zmeny v oblasti námietkového konania. Zmeny je možné rozdeliť do troch skupín - koncentrácia námietkového konania do konania s jedným rozhodnutím, zavedenie odvolacieho konania a podriadenie námietkového konania správnemu poriadku s dôrazom na kontradiktórnosť konania.