Value Added Tax in the United Europe - Selected Problems - Rabatinová, Marcela, 1977-
Daň z pridanej hodnoty (VAT) v Európskej únii. Udržateľnosť verejných financií v EÚ. Súčasný systém VAT v EÚ a jeho revízia. Efektívnosť súčasného systému VAT a zlepšenie efektívnosti v pokrízovom období.