Spoločensky zodpovedné podnikanie, recyklácia a "green image" podniku - Babej, Andrej
Základné princípy spoločensky zodpovedného podnikania. Definícia spoločensky zodpovedného podnikania z historického hľadiska. Výhody spoločensky zodpovedného podnikania. Recyklácia a budovanie "green image" podniku.