Aplikácia výučby predmetu Geografia cestovného ruchu na bakalárskom stupni vysokoškolského štúdia - Plesník, Pavol, 1956-
Špecifiká výučby predmetu Geografia cestovného ruchu. Regionálny prístup vo výučbe cestovného ruchu Európy.