Možnosti riešenia nezamestnanosti absolventov stredných a vysokých škôl v SR - Lennerová, Ivana, 1979-
Nezamestnanosť absolventov, aktívne opatrenia trhu práce. Absolventská prax. Postoje zamestnávateľov k inštitútu absolventskej praxe. Spôsob finančného zabezpečenia absolventa počas vykonávania absolventskej praxe. Z realizovaného prieskumu u zamestnávateľov vyplynulo, že takmer dve tretiny zamestnávateľov po ukončení absolventskej praxe neuzavreli s absolventom pracovnoprávny vzťah.