Modifikácia indexu kreativity pre Slovensko - Vaňová, Anna
Kreatívna ekonomika, kreatívny priemysel a kreatívna trieda. Kreatívny index 3T. Euro-creativy index. Euro-tolerance index. Index kreativity 5C. Komparácia pôvodného 3T indexu s jeho modifikáciami. Modifikácia indexu kreativity pre Slovensko. Hodnoty ukazovateľov indexu kreativity okresov Trenčianskeho samosprávneho kraja v roku 2011.