Dielo profesora Karvaša vo vzťahu k súčasnej ekonomickej situácii - Makúch, Jozef, 1953-
Príspevok guvernéra Národnej banky Slovenska Jozefa Makúcha na medzinárodnej vedeckej konferencii Bratislavské právnické fórum 2013 organizovanej pri príležitosti 110. výročia narodenia prof. JUDr. Imricha Karvaša.