Hrozby ekonomického rastu SR - Trnovský, Karol, 1983-
Hlavné makroekonomické ukazovatele ekonomiky SR. Analýza sa orientuje na ekonomickú situáciu a prognózy strednodobého horizontu do roku 2016. Dopad krízy a následné oživenie ekonomiky.