Strednodobý výhľad slovenskej ekonomiky - Trnovský, Karol, 1983-
Prognózy domácich a zahraničných inštitúcií sa zhodujú v tom, že v roku 2013 sa ekonomika SR spomalí. Z tohto pohľadu je dôležitejší strednodobý pohľad, ktorý by mohol odhaliť, či rok 2013 predstavoval druhé dno po roku 2009 v priebehu súčasnej krízy.