Medzinárodná vedecká konferencia ETER 2013 ekonomická teória a ekonomická realita - Vongrej, Marián
Dňa 8. novembra 2013 sa v priestoroch Národnej banky Slovenska uskutočnil štvrtý ročník medzinárodnej vedeckej konferencie s názvom Ekonomická teória a ekonomická realita ETER 2013, ktorá sa uskutočnila pri príležitosti 60. výročia založenia Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave. Záštitu nad konferenciou prevzali guvernér Národnej banky Slovenska hosť. prof. doc. Ing. Jozef Makúch, PhD., a rektor Ekonomickej univerzity v Bratislave Dr. h. c. prof. Ing. Rudolf Sivák, PhD.