Riadenie dodávateľských reťazcov a elektronické obstarávanie (e-marketplace) ako progresívne nástroje e-business a marketingu - Ručinský, Rastislav
Riadenie dodávateľského reťazca a podmienky realizácie. Dopady zavedenia systému riadenia dodávateľských reťazcov. Elektronické obstarávanie. Elektronické obstarávanie v akciovej spoločnosti Slovnaft Bratislava.