Kompetenčný model - význam pre podnik - Farkašová, Viera
Kompetenčný model popisuje konkrétnu kombináciu vedomostí, zručností a iných osobnostných charakteristík, ktoré sú potrebné na efektívne plnenie pracovných úloh v podniku. Význam kompetenčného modelu pre podnik. Výber, hodnotenie, odmeňovanie, motivácia pracovníkov.