Potenciál aj pre Slovákov - Karolyi, Dušan
Potenciál Poľska pre slovenských podnikateľov. Poľsko momentálne ako najatraktívnejší investičný región v strednej a východnej Európe. Podmienky presadenia sa na poľskom trhu. Rozmach a príležitosti. Možné riziká podnikania v Poľsku.