Príspevková organizácia a reforma ESO - Konvalinková, Iveta
Reforma ESO. Dopad reformy na štátne organizácie. Príspevková organizácia. Spôsoby nakladania s príspevkovou organizáciou. Zmeny spôsobu financovania príspevkovej organizácie.