Zostavenie účtovnej závierky - teoretický základ - Mráziková, Janka
Základné predpoklady pre existenciu účtovníctva. Účel účtovníctva vo vzťahu k cieľu účtovnej závierky. Obsah účtovníctva z časového hľadiska. Kvalitatívne charakteristiky informácií z účtovnej závierky.