Finančná gramotnosť jednotlivca - podmienka rozvoja znalostnej ekonomiky štátu - Sabadošová, Ľubica, 1976-
Ochrana spotrebiteľa a zvyšovanie finančnej gramotnosti pod vplyvom globálnej krízy. Nesprávne finančné rozhodnutia a dôsledky pre spoločnosť. Ciele finančného vzdelávania a zmena správania jednotlivcov.