Máme veľa právnikov. Naozaj? - Jurzyca, Eugen
Problémy vo vysokoškolskom vzdelávaní. Dva prístupy k vysokoškolskému vzdelávaniu: ranoindustriálny (tradičný) a postindustriálny (moderný). Potreba lepšej informovanosti o úspešnosti absolventov. Prispôsobovanie sa vysokoškolského vzdelávania potrebám praxe a meranie efektívnosti. Spoplatnenie neefektívnych študijných programov.