Možnosti financovania environmentálnych aktivít mimovládnych neziskových organizácií - Laciňák, Jozef
Finančná stránka fungovania mimovládnych organizácií je jednou z najdôležitejších a najzložitejších súčasti ich existencie. Charakterizovanie zdrojov financovania environmentálnych aktivít neziskových organizácií.