Ako sa najľahšie naučiť investovať - Škriniar, Pavel, 1979-
Prvá lekcia praktického kurzu investovania sa začína pri termínovaných vkladoch. Ide totiž o najjednoduchší finančný nástroj na zhodnocovanie peňazí. Na ňom sa investor naučí, že viac zarobí vtedy, ak peniaze investuje na dlhší čas.