Národné účtovníctvo - Baláži, Peter
História, vývoj a súčasnosť národných účtov . Prezentácia komplexu súhrnných ukazovateľov , účtov a tabuliek, v ktorom sú usporiadané a vzájomne prepojené štatistické informácie o celospoločenskom hospodárskom procese.