Každý môže objaviť svoje povolanie - Košturiak, Ján
Rast počtu nezamestnaných. Zvyšovanie produktivity práce a postupná redukcia počtu zamestnancov v poľnohospodárstve a priemysle. Postoje zamestnaných k práci. Hľadanie vlastnej cesty. Niekoľko rád, ako k vysnívanému povolaniu dospieť.