Vplyv finančnej krízy na podielové fondy v SR - Töröková, Zuzana
Zákon o kolektívnom investovaní. Podielové fondy v čase finančnej krízy. Čistá hodnota aktív fondov - priemerná zmena hodnoty. Vývoj investície v podielových fondoch.