Pomerné odpočítanie dane z pridanej hodnoty v roku 2013 - Válek, Juraj, 1981-
Pri odpočítaní dane sa faktúry o prijatých nákupoch rozdelia na tovary a služby, z ktorých si platiteľ DPH môže odpočítať daň v plnej výške, alebo si nemôže odpočítať DPH, pretože sú od dane zo zákona oslobodené.