Novela zákona o DPH účinná od 1.1. 2014 - Zuziková, Alena
NR SR schválila zákon, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov a ktorým sa mení zákon č. 331/2011 Z.z. v znení zákona č. 246/2012 Z.z.