Opravné položky k dlhodobému hmotnému majetku a dlhodobému nehmotnému majetku podľa slovenskej právnej úpravy účtovníctva podnikateľov - Szászová, Renáta
Základné účtovacie predpisy na účtovanie opravných položiek DNM a DHM. Ilustračné príklady.