Špecifiká migračnej politiky krajín V4 - Poláková, Zdenka
Uplatňovanie migračnej politiky a jej zhodnotenie v krajinách Vyšehrádskej štvorky (V4). Opatrenia na podporovanie riadenej legálnej migrácie a minimalizovanie nelegálnej migrácie.