Sociálno-ekonomický rozvoj v náväznosti na globálnu finančnú a hospodársku krízu - Piovarčiová, Veronika, 1951-
Sociálno-ekonomický rozvoj SR v nadväznosti na krízu. Miera nezamestnanosti, inflácie v SR. Vývoj ekonomického rastu SR. Vývoj deficitu a vládneho dlhu. Kríza morálky.