Budeme dovážať aj včely? - Poláčková, Hana, 1968-
Podiel priemyslu, poľnohospodárstva, lesníctva a rybolovu na celkovej úrovni HDP v stálych cenách 2005. Podiel slovenských poľnohospodárskych produktov v obchodnej sieti SR. Porovnanie dovozu a vývozu poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov SR v roku 2012. Priemerný evidenčný počet zamestnancov v poľnohospodárstve. Dobytok a včely v histórii ľudstva. Vývoj včelárstva od roku 1982 do roku 2012 na Slovensku.