Globálne riziká v kontexte súčasných zložitých podmienok - Rozborilová, Dária
Identifikácia globálnych rizík. Päť hlavných globálnych rizík z hľadiska pravdepodobnosti a z hľadiska ich vplyvu. Enormne rastúca dôchodková nerovnosť – primárne globálne riziko.