Nevyplatenie odstupného zo strany zamestnávateľa - Gejdošová, Slavomíra
Kedy prichádza do úvahy vyplatenie odstupného zo strany zamestnávateľa. Ako je to v prípade dohody o skončení pracovného pomeru, je zamestnanec oprávnený uplatniť si nárok na odstupné? Výpovedná doba. Ako si môže zamestnanec uplatniť nárok na vyplatenie odstupného. Návrh na začatie súdneho konania o vyplatenie odstupného.