Nové príležitosti podnikateľského prostredia so zreteľom na spotrebiteľský segment seniori - Folvarčíková, Lucia, 1982-
Problematika starnutia obyvateľstva, ktorá sa stáva globálnym trendom. Nové trhové príležitosti v oblasti tovarov a služieb pre segment seniorov a možnosti inovácie pre podniky pri vytváraní novej ponuky, ktorá dokáže reagovať na požiadavky tohto segmentu.