Riadenie dopravných rizík v medzinárodnom obchode - Furdová, Lucia, 1984-
Možné spôsoby riadenia dopravných rizík v medzinárodnom obchode a prostredníctvom metódy systémového prístupu prezentácia komplexného pohľadu na danú problematiku. Charakteristika dopravného rizika. Prípadová štúdia.