Implementácia salzburských princípov v doktorandskom vzdelávaní - Lesáková, Dagmar, 1949-
Vznik, obsah a posolstvo salzburských princípov pre rozvoj doktorandského vzdelávania. Zabezpečenie vlastného systému zvyšovania kvality doktorandského štúdia na vysokých školách v rámci národného vzdelávania.