Interní a externí pohled na inovace
Interný pohľad na inovácie - inovačná firemná kultúra. Tri dôležité aspekty firemnej kultúry. Tri úlohy pre manažérov. Externý pohľad na inovácie - inovačný ekosystém. Včasná identifikácia možných problémov.