Prístupy k udržateľnej spotrebe a výrobe a ich vplyv na tvorbu ekologických výrobkov - Knošková, Ľubica, 1965-
Objasnenie prístupu k udržateľnej spotrebe a výrobe z pohľadu vybraných zainteresovaných strán - inštitúcií Európskej únie, výrobcov a spotrebiteľov a ich vplyv na tvorbu ekologických vlastností výrobkov.