Nové trendy v oblasti bezpečnosti a kvality potravín - Lacková, Alica
Analýza a zhodnotenie vývoja a súčasnej úrovne kvality a bezpečnosti potravín v Slovenskej republike. Identifikovanie znalosti a postojov slovenských spotrebiteľov v súvislosti s uvedenou problematikou.