Manažment v sieťach poznatkovo intenzívnych služieb - Lesáková, Dagmar, 1949-
Manažment siete poznatkovo intenzívnych služieb. Problémy manažmentu v sieťach poznatkovo intenzívnych služieb. Návrhy manažovania poznatkových procesov v sieťach poznatkových služieb.