Daňově transparentní entity - Pfeilerová, Jaroslava
Problematika zdaňovania transparentných entít. Daňovo transparentné entity podľa práva štátu, kde boli založené. Dosiahnuté príjmy a zdaňovanie v štáte, v ktorom sú spoločníci daňovými rezidentmi. Test a príklad.