Globalizácia trhu a jej vplyv na marketingovú komunikáciu podnikov - Loydlová, Miroslava
Vplyv globalizácie a prejavov globalizačných procesov v marketingovej komunikácii slovenských podnikov, predovšetkým pri tvorbe reklamy.