Tertiarisation of productive system of Slovakia: an input-output approach - Melikhova, Yulia
Proces terciarizácie slovenskej ekonomiky medzi rokmi 1995-2009. Analýza vzťahov medzi primárnym, sekundárnym a terciárnym sektorom. Participácia služieb na produktívnom systéme.