Vytváranie siete spolupráce vysokých škôl a firiem prinesie nové riešenia - Lepiešová, Katarína
Reforma systému vzdelávania a odbornej prípravy Operačného programu Vzdelávanie. Ciele národného projektu "Vysoké školy ako motory rozvoja vedomostnej spoločnosti". Potreby praxe a požiadavky zamestnávateľov ponúkajúcich pracovné príležitosti na Slovensku.