Stratégie transnacionálnych korporácií v strednej a východnej Európe v období globálnej hospodárskej krízy - Pásztorová, Janka, 1960-
Stratégie transnacionálnych korporácií. Región strednej a východnej Európy. Účasť TNK na trhoch SVE. Marketingová stratégia TNK v strednej a východnej Európe. Strategický model.