Význam podpory predaja slovenských výrobkov na domácom trhu - Pavlov, Tomáš
Analýza stavu poľnohospodárstva. Ekonomická výkonnosť poľnohospodárstva. Rastlinná a živočíšna produkcia a cenový vývoj. Zamestnanosť v poľnohospodárstve. Spotreba potravín. Označovanie slovenských výrobkov.