Co jsou a co přinesou bankám kapitálové rezervy? - Sůvová, Helena
Stručný prehľad kapitálových rezerv z pohľadu regulácie ako nového nástroja, označovaného ako kapitálový vankúš (capital buffers), v súvislosti s európskou smernicou CRD IV.