Obstarávanie majetku formou lízingu - Jakubíková, Hana
Lízing ako osobitná forma úverov. Rôzne možnosti a spôsoby obce, vyššieho územného celku, rozpočtovej a príspevkovej organizácie obstarania majetku. Ilustračné príklady.