Revoluce v placení je zde - Juřík, Pavel
Mobilné platby v obchodoch v spojitosti s mobilnými aplikáciami zmenia spôsob nakupovania a platenia. Budúcnosť bezkontaktných platobných kariet a nástroje bezpečného platenia cez internet či mobilný telefón.