Veřejné dluhy zemí Evropské unie – vývoj a problémy v letech 2007 až 2011 - Karpová, Eva
Analýza verejného zadĺženia krajín Európskej únie v širších makroekonomických súvislostiach a náčrt snáh a možností jeho znižovania.