Finančné a nefinančné bohatstvo slovenských domácností, porovnanie s krajinami eurozóny - Záhumenská, Martina
Stav bohatstva slovenských domácností. Reálne a finančné aktíva domácností. Vlastníctvo reálnych aktív podľa krajín eurozóny. Finančné aktíva podľa krajín eurozóny. Čisté bohatstvo domácností podľa krajín eurozóny.