Príspevok k problematike morálneho hazardu v poistení - Pastoráková, Erika, 1972-
Príspevok prostredníctvom analýzy súčasného stavu poznatkov z oblasti morálneho hazardu poukazuje na osobitosti jeho prejavov v poistení. Teoretické východiská a prejavy morálneho hazardu v poistení.