Akviziční procesy a BPM - Havránek, Vojtěch
S pomocou BPM (business process management) môžu moderné finančné domy ľahko a rýchlo zavádzať na trh nové produkty, ktoré korešpondujú s požiadavkami doby na kvalitu služieb, online spracovanie a komunikáciu.